تاریخ انتشار: ۰۷:۱۳ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۸ نظر

جوان: توافق بشود یا نشود، ایران برنده است | مذاکرات عمان نمایش قدرت ایران در برابر درماندگی امریکا

جوان نوشت: این مذاکرات در دو سناریو به نفع ایران تمام خواهد شد: بن‌بست مذاکرات که نشان‌دهنده مقاومت ایران در برابر زورگویی امریکاست. تداوم مذاکرات که به معنای پذیرش شرایط ایران توسط امریکاست.

جوان: توافق بشود یا نشود، ایران برنده است | مذاکرات عمان نمایش قدرت ایران در برابر درماندگی امریکا

رویداد۲۴| روزنامه جوان که به نظر می‌رسد از فرایند و نتیجه مذاکرات دیروز عراقچی و ویتکاف در عمان بسیار راضی است، با عنوان «مذاکرات عمان نمایش قدرت ایران در برابر درماندگی امریکا» نوشت: «نکته کلیدی در این مذاکرات، تحمیل تمامی شروط ایران از جمله نوع مذاکره، محل، زمان و موضوعات مورد بحث است. این امر نشان می‌دهد که امریکا نه از موضع قدرت، بلکه از موضع نیازمندانه پای میز آمده است.»

یادداشت‌نویس «جوان» افزوده است: «نبود اروپایی‌ها در این مذاکرات، یک پیروزی استراتژیک برای ایران محسوب می‌شود. طی سال‌های گذشته، اروپا اگرچه ادعای میانجیگری داشت، اما در عمل به ابزاری برای فشار بیشتر امریکا تبدیل شده بود.»

وی همچنین نوشته: «ادعای حمله نظامی به ایران سال‌هاست که به یک بلوف تبلیغاتی تبدیل شده است. تحلیل‌های راهبردی نشان می‌دهد که امریکا توان نظامی، جرئت و حتی انگیزه لازم برای چنین جنگی را ندارد. تجربه افغانستان و عراق به وضوح ثابت کرده که هزینه‌های یک جنگ جدید برای امریکا غیرقابل تحمل خواهد بود. از سوی دیگر، قدرت بازدارندگی ایران شامل موشک‌های بالستیک، نیروی دریایی و توان پهپادی هرگونه تفکر حمله را به یک کابوس برای استراتژیست‌های امریکایی تبدیل کرده است.»

روزنامه جوان که گویی هنوز رئیس جمهور شدن پزشکیان و تغییر دولت را باور نکرده، از همراهی دولت سیزدهم و مجلس گفته و نوشته: «از مهم‌ترین تاکتیک‌های امریکا، ایجاد چندصدایی و دوقطبی در داخل ایران است. آنها امیدوارند با استفاده از جریان‌های مرعوب، مجذوب و نفوذی، فشار داخلی بر نظام را افزایش دهند، اما واقعیت این است که وحدت ملی ایران پس از ترور شهید سلیمانی و خیانت‌های آشکار امریکا در برجام، تقویت شده است. مجلس دوازدهم، دولت سیزدهم و قوه قضائیه، همگی در یک راستا حرکت می‌کنند و این همان نقطه قوتی است که امریکا را ناامید کرده است.»

«جوان» در ادامه نوشته: «امروز جهان شاهد افول قدرت امریکاست. جنگ اوکراین، بحران اقتصادی غرب، خیزش ضدصهیونیستی در جهان و شکست سیاست‌های ترامپ و بایدن، موقعیت ایران را تقویت کرده است. حتی متحدان سنتی امریکا نیز به این نتیجه رسیده‌اند که سیاست‌های واشینگتن غیرقابل پیش‌بینی و خطرناک است. از سوی دیگر، پیمان‌های راهبردی ایران با چین، روسیه و کشور‌های منطقه، امنیت و اقتدار ایران را تضمین کرده است.»

این روزنامه اصولگرا با این هشدا به تیم مذاکره کننده که از «اشتباهات برجامی» اجتناب کند، نتیجه گرفته که «این مذاکرات در دو سناریو به نفع ایران تمام خواهد شد: بن‌بست مذاکرات که نشان‌دهنده مقاومت ایران در برابر زورگویی امریکاست. تداوم مذاکرات که به معنای پذیرش شرایط ایران توسط امریکاست.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
منظور نظام است. نظام همیشه مدعی است برنده است. حتی اگر شکست بخورد. نظام های ایدئولوژیک اینگونه است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
همه هم بمیرند پیروزند
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
گفتم از موتوری جنس نگیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
مردی 54 ساله هستم. با سختی و دشواری زندگی می کنم. تا مقطع دکتری تحصیل کرده ام. مدرس دانشگاه و پژوهشگر هستم اما سهمم از دنیا یک خانه در پایین شهر یک خودروی ساده ایرانی و حقوق ناچیزی است که آخر ماه دریافت می کنم و دیگر هیچ. با این این وصف حاضرم هرچی که دارم و ندارم را یک جا بدهم اما یک ساعت «فقط یک ساعت» این اعتماد به نفس شما را داشته باشم. به خداوندی خدا من خراب این اعتماد به نفس شما هستم.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
عزیز دل، ویتکاف نماینده ترامپ در امور خاورمیانه است!!! خاورمیانه!! و لذا بایستی بارها و بارها بیاید خاورمیانه. پس برای آمریکا محل مذاکره در یک کشور در خاورمیانه مطلوب هست، زیرا با یک بار می تواند چند کشور را ملاقات کند. مثل همین بار که قبلش به روسیه رفت و بعد آمد عمان!!!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
پس چرا تابحال توافق نکردید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
یه راننده تاکسی از نویسنده این مطلب بیشتر می فهمه.
درماندگی؟!!!
سرت رو کردی زیر برف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
ماشا الله رو که نیست!
نظرات شما